11°
USD 1.59283
EUR 1.95583
GBP 2.49246
Следи ни:
84194 статии       |       242 интервюта       |       1188 снимки       |       26285 абоната       |       525 онлайн
Изтегли за       |       Novinite.bg за Calibre
» Вход | Форум

ВАЖНИТЕ ДУМИ ДНЕС:   Цветан Василевбюджетпенсии

 Политика
 Бизнес
 Култура
 Спорт
 Благотворителност
 Дипломация

Добре дошли в Novinite.bg!

Novinite.bg е новинарски и журналистически проект на български език на екипа на Novinite.com (Sofia News Agency), най-голямата българска англоезична медия с над 10 г. история и над 55 000 редовни читатели в целия свят.

Novinite.com (Sofia News Agency) е абсолютен лидер в отразяването на български новини за международна аудитория със сайта си с новини в реално време, с единствения англоезичен онлайн всекидневник в Източна Европа The Sofia Morning News и със седмичното си издание The Sofia Weekly.

На базата на силните си традиции в новинарството и журналистиката, чрез Novinite.bg екипът на Novinite.com (Sofia News Agency) има амбицията да предложи на българската публика същото качество, което ежечасно предлага на десетки хиляди читатели от целия свят.

Novinite.bg предоставя отразяване в реално време на най-важните събития и развития от България и света в сферите бизнес, политика, общество, международни отношения, образование, култура, здраве, технологии, а новинарското съдържание е допълнено с интервюта, анализи, коментари, репортажи с уникалния поглед на журналистите на Novinite.bg и Novinite.com (Sofia News Agency).

Novinite.bg залага на ясни акценти върху водещите теми, сериозна тематика, добре разработени, обстойни материали с „бекграунд“ информация, проверка и цитиране на различни източници и гледни точки.

Специален акцент в Novinite.bg е свързаната с България международна тематика - от живеещите в България чужди мениджъри, инвеститори, дипломати, през българските общности в чужбина и представите за България по света до ролята на България в Европейския съюз, както и връзките й с новите икономически сили. Българските събития и развития с международно значение също са основен приоритет.

Novinite.bg е част от портфолиото на българската уеб компания One Click Media Group.

Новинарският проект на български език на Novinite.com (Sofia News Agency) стъпва на силната уеб платформа на One Click Media Group, включително чрез партньорствата си с вече утвърдените й медийни продукти - MobileBulgaria.bg и DoctorOnline.bg.

Novinite.bg издава и онлайн всекидневника „Новините“, който безплатно изпраща директно в електронната поща на абонатите си, с актуалното новинарско и коментарно съдържание на Novinite.bg.

Абонирай се за
НОВИНИТЕ БЕЗПЛАТНО

Абонирай се за ключова дума по e-mail

Тагове