Обратно към пълната версия на статията »

Откриха най-големия китайски магазин в Пловдив

Откриха най-големия китайски магазин в Пловдив
По стар китайски обичай двете червени ленти бяха отрязани от кмета на район „Тракия“ Костадин Димитров и Лу Юн Мин, търговски съветник в китайското посолство.
A A+ A++ A

Китайската верига от магазини „Дензел“ откри най-големия магазин за китайски стоки в Пловдив.

„Добре дошли всичко на гости! Радваме се, че в Пловдив отвори верига магазини „Дензел“ , приветства на развален български един от собствениците на „Дензел“ Дзин Лин Кан, цитиран от plovdivmedia.com.

По стар китайски обичай двете червени ленти бяха отрязани от кмета на район „Тракия“ Костадин Димитров и Лу Юн Мин, търговски съветник в китайското посолство.

„Китайските фирми имат интерес да инвестират в България“, каза Лу Юн Мин на откриването.

„Нашето правителство провежда също политика за насърчаване на китайските фирми да инвестират тук - в промишленост, селско стопанство, енергетика и инфраструктура“, подчерта дипломатът.

Лу Юн Мин заедно с кмета на район „Тракия“ Костадин Димитров прерязаха едновременно двата лъча на лентата при откриването на магазин „Дензел“ в търговски център „Форум Тракия“.

След това всички официални гости разгледаха дрехите, обувките, чантите, подредени върху 1600 кв. метра площ.

„Китайските стоки предлагат най-доброто съотношение между цена и качество. Те отговарят на нуждите и възможностите на местните хора навсякъде по света“, каза пред журналисти след огледа Лу Юн Мин.

„Качеството е добро, а цените са буквално „смешни“, бяха коментарите на първите клиенти, които упорито изчакаха да приключи официалната церемония, за да направят „сефтето“ в „Дензел“.

Освен от изключителното изобилие на стоки - над 60 000 модела, посетителите останаха очаровани и от кетъринга - автентични блюда, сътворени от майстори готвачи от Поднебесната империя.

„Дензел БГ“ ООД е една от най-големите и бързоразвиващи се китайски търговски вериги. Фирмата е създадена преди година, когато в съдружие влизат няколко китайски бизнесмена с над 10-годишен опит в търговията на едро в България.

„Политиката на „Дензел“ е да достигне до крайния потребител чрез продажби на дребно - откриване на магазини за качествени стоки на изключително ниски цени“, обясни Първан Костадинов, пълномощник на компанията.

Вече работят 3 магазина в София и 1 в Пазарджик - в „Билла“. Петият търговски обект - този в Пловдив, е с най-голяма площ - 1600 кв. м, и в него е най-голямото разнообразие от стоки - над 60 000 вида артикули.

„Открихме най-големия си досега магазин в Пловдив, защото е вторият по големина град в България, именно в район Тракия - това е най-многолюдният пловдивски квартал. Не се страхуваме да откриваме обекти в период на криза. Точно сега е моментът - сега всички се свиват, а е точно време да се разгърнеш. В период на криза, ако извадиш нови модели и добри артикули, ще бъдеш оценен“, сподели философията на съдружниците техният пълномощник Първан Костадинов.

В новооткрития магазин „Дензел“ са наети 16 служители от Пловдив. Тенденцията е персоналът да се увеличава.

#магазин #Пловдив