Ерос Рамацоти ще изпее най-големите си хитове тази вечер в зала “Арена Армеец”

Ерос Рамацоти ще изпее най-големите си хитове тази вечер в зала “Арена Армеец”
A A+ A++ A

Италианската звезда Ерос Рамацоти ще пее в зала “Арена Армеец” тази вечер. Началото на концерта му е в 20 часа.

Това е второто гостуване на световноизвестния певец у нас. Концертът в София е част от турнето „Перфето“ и се очаква да продължи над два часа и половина.

Ден по-рано Ерос Рамацоти се срещна с представители на медиите и сподели:

Този път спектакълът, който съм подготвил, ще бъде моята изненада за публиката. Той е създаден от един много известен италиански хореограф - Лука Томасини. Заедно с невероятните музиканти, се надявам да бъда във форма и като глас, и като изпълнение. Смятам, че съм направил възможно най-добрия избор на песните, които ще изпея. Надявам се всичко да се получи добре.

Биолетите за концерта бяха изцяло разпродадени един месец преди събитието, съобщиха организаторите от Жокер Медия. Седящите места бяха разграбени от феновете още в началото на лятото.

Събитието в София е част от световното турне Perfetto World Tour, което започна на 12 септември с концерт на стадиона в Римини (Италия) и продължава с три поредни дати във Верона и по една в Любляна и Клуж-Напока. У нас концертът е под патронажа на посолството на Италия.

Шоуто ще събере на едно място най-големите хитове от 30-годишната кариера на звездата. До края на тази година обиколката ще премине през най-големите европейски столици, а през 2016-а г. ще продължи с концерти в Русия, Азия и Латинска Америка.


#Ерос Рамацоти

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници