Джордж и Амал Клуни разгневиха съседите си в Англия

Джордж и Амал Клуни разгневиха съседите си в Англия
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Актьорът Джордж Клуни и съпругата му Амал още не са се нанесли в новото си жилище, а вече имат проблеми със съседите.

Причината за това е хаосът, който създали в квартала, ремонтирайки огромното си имение. Холивудската звезда и 37-годишната му съпруга, която е адвокат по човешки права, са по средата на грандиозно реновиране на новото си имение. Те го закупиха за 15 милиона долара в района на Рединг, Англия.

Новият им дом разполага със собствено домашно кино и видеонаблюдение към всеки ъгъл от имота. Къщата има още басейн и тенис корт.

Новите съседи обаче не са във възторг, че ще живеят в близост до знаменитостите. Те са изразили възмущението си от шума, който звездите създали още преди да са се нанесли. Оплакали са се, че десетки камиони, багери и автомобили нарушават спокойствието всеки ден.

„Наслаждавах се на разходка край реката по два пъти на ден, а сега е толкова шумно. Ако въобще изляза, взимам и кучето си с мен, защото не зная с какво ще се сблъскам”, разказва един от разгневените местни жители.

„Живея тук от 20 години и никога не съм виждал нещо подобно - цари пълна липса на уважение и незачитане на другите обитатели на района. Идването на тези звезди е наистина отрицателно за нашето село”, разказва друг съсед за известното семейство.

 

#Джордж Клуни #Амал Клуни #адвокат #имение #Англия #съседи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"