Английски ММА боец потроши коли и нападна полицаи в Слънчев бряг

Английски ММА боец потроши коли и нападна полицаи в Слънчев бряг
снимка: МВР
A A+ A++ A

Английски ММА боец потроши коли с мотокар в Слънчев бряг, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в Бургас.

Инцидентът е станал снощи около 23 часа. Мъжът е откраднал мотокара, като с него е нанизал първо лекотоварен автомобил "Форд Транзит", а после и "БМВ", предаде БТА.

На място са пристигнали униформени, но мъжът им оказал съпротива. Служителите на реда се опитали да го укротят със стоп - патрон в крака и тялото. Това обаче не помогнало.

Мъжът е тичал още половин километър до близка бензиностанция, където започнал да хвърля стъклени бутилки с алкохол по полицаите.

За овладяване на ситуацията на място пристигнали служители от Специализираните полицейски сили при ОДМВР - Бургас, служители от районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението" - Несебър, както и екип на Центъра за спешна медицинска помощ - Несебър.

След задържането на нападателя е установено, че е 26-годишен от Кеймбридж. Пристигнал е у нас на 21 септември като турист. Бил е активен спортист, трениращ за ММА боеве.

В момента се намира в бургаската болница при засилени мерки за сигурност. Взета му е кръв за химичен анализ за наличие на наркотици или други упойващи вещества.

#ММА #боец #Слънчев бряг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"