Моделът Джиджи Хадид отговаря на критиките за наднормено тегло

Моделът Джиджи Хадид отговаря на критиките за наднормено тегло
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Моделът от палестински произход напоследък може да бъде забелязан на най-престижните модни подиуми в света - от седмицата на модата в Ню Йорк, до кориците на VMAN, Elle, Grazia, Cleo, Vogue, Paper magazine, а дори и в хитовия клип на Тейлър Суифт ''Bad blood''.

 Изглежда обаче не всички от 6.5 милиона нейни последователи в ''Инстаграм'' са й върли фенове. Изглежда редица от тях са използвали социалната платформа за остри критики към екзотичната красавица.

А ето и нейният отговор:

''Много хора не са могли да сдържат негативните си коментари този месец. Да, критичните коментари в социалните мрежи идват от хора, които в 90% от случаите изобщо не знаят за какво говорят, но аз съм човек и, няма да лъжа, засегнах се от част от негативизма. Дадох си сметка, че когато постигнеш нещо трябва да се обърнеш назад и да се запиташ защо се занимаваш с определено нещо. Какво е твоето послание и какво имаш да кажеш.

Не, нямам същото телосложение като други модели по подиумите. Не, не смятам че съм най-добрата в дадено ревю. Да, искам да имам уникална походка, но също така знам, че имам какво да подобрявам. Не, нито съм първия нито последния модел с такова телосложение в индустрията. 

Може да измислите каквито искате причини за това защо съм там, където съм, но в действителност аз работя много здраво и съм много уверена в себе си и изглежда съм се появила в индустрията по време, когато тя е била готова за промяна. Аз просто си върша си работата. 

Моето телослужение е такова, каквото преди не е било прието в модната индустрия. В момента имам изключителния късмет да бъда харесвана от дизайнери, стилисти и редактори такава каквато съм, защото те знаят, че модната индустрия непрекъснато се променя. Сега е 2015-та. Но ако не сте от хората, които вярват в промените, моля не си изкарвайте гнева върху мен. 

Да, имам гърди, имам и мускули, имам и дупе, но не искам специално отношение, все пак трябва да мога да се вмъкна в примерните размери. 

Вашите негативни коментари не ме карат да искам да променя тялото си, не ме карат да отказвам на дизайнери, които ме избират за ревютата си и определено не променят мнението на дизайнерите за мен. Ако те искат да участвам в тяхно ревю съм там, ако не ме искат - не съм. Това е положението и ще продължи да бъде такова. Ако не ме харесвате, не ми бъдете фенове, не ме гледайте, но аз няма да се скрия. Ако тялото ми не беше такова и кариерата ми нямаше да е такава. Харесва ми това, че мога да съм секси и се гордея с това.

Казвала съм го и преди ... Надявам се всички да достигнат до момент в живота си, в който биха предпочели да говорят за нещата, които ги вдъхновяват, отколкото за неща, които да карат другите да се чувстват зле. Поне бъдете отворени към промяната, ако не искате да сте част от нея, защото тя неминуемо ще се случи.''

 

 

#Джиджи Хадид #Тейлър Суифт #''Инстаграм'' #критики #телосложение

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници