Риана смени името на албума си

Риана смени името на албума си
Снимка: www.wow247.co.uk
A A+ A++ A

Преди две седмици в ексклузивно интервю за "NME" Риана сподели, че толкова дългоочакваният й осми албум закъснява и може да не се появи на пазара преди следващата година.

Изглежда обаче Риана е запретнала ръкави и започнала усилено да работи. Снощи на частно соаре в Mama Gallery в Лос Анджелис тя изненада всички като разкри името и обложката на новия си албум. След месеци на слухове, които даваха да се разбере, че ще се казва "R8", звездата от Барбадос се е спряла на заглавието "Anti".

Обложката "Anti" показва Риана като дете, което крие очите си зад корона и държи в ръцете си черен балон. Тя е дело на израелския скулптор Рой Нашум, който в творбите си вмъква послания написани на брайловата азбука.

"Това е предпочитаната ми обложка сред всички до сега издадени албуми" сподели Риана в Mama Gallery. По отношение на датата на която ще излезе албума, звездата каза, че трябва още малко търпение и уточни, че трябва да се намери четвърти сингъл за алубма, след " FourFiveSeconds", "Bitch Better Have My Money" и "American Oxygen", които вече са включени в "Anti".


#Риана #албум #Барбадос #звезди #Anti

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"