В Левски се готвят за юбилейния мач с Юргорден

В Левски се готвят за юбилейния мач с Юргорден
A A+ A++ A

Днес се състоя финалната пресконференция преди юбилейния мач между Левски и Юргорден в чест на 50-годишнината на клуба в европейските клубни турнири.

На събитието присъстваха изпълнителният директор на ПФК Левски Константин Баждеков, старши-треньорът Стойчо Стоев, председателят на Тръст "Синя България" Васил Колев, председателят на НКП Степан Хиндлиян и представителят на шведския тим Лена Густавсон Вийберг.

Наставникът Стойчо Стоев сподели своите очаквания от специалния мач и призна, че ще има носталгия, но и надежда за предстоящи мачове в европейските клубни турнири.

„Ще вземат участие всичките ми налични футболисти. Ще бъде един празник, ще бъде и една носталгия по мачовете в европейските турнири и надежди за предстоящи европейски мачове. Със сигурност няма да разчитаме на Гаджев, под въпрос е Диаби.

Не е официален мач, зарядът е съвсем различен, но за мен си е сериозна проверка и със сигурност играчите ще излязат сериозно подхождащи към двубоя, за да стане наистина хубава проверка, която ще ни е полезна за следващите мачове. Това е 50-годишен юбилей, не е някаква контрола.

Мисля, че наистина хората, които обичат Левски и имат възможност, трябва да го уважат. Той е свързан с едно чувство, което го имаш като клуб, което го изживяваш. Трябва да го споделиш на стадиона с всички други, които обичат тази идея“, заяви Стоев.

От своя страна изпълнителният директор Константин изказа своята благодарност към основните организатори на на двубоя.

Цялата статия прочетете на този линк.

#Левски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »