Задържаха още един заподозрян за убийството на Драгомир Бицов

Задържаха още един заподозрян за убийството на Драгомир Бицов
Служителите не правят нито аутопсия, нито са съдебни медици, защити подчинените си Цветан Цветанов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Има и втори задържан за убийството на бизнесмена Драгомир Бицов в столичния квартал „Горубляне“, обяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

В сряда полицията задържа по случая криминално проявен, който е направил самопризнания. Убийството на Драгомир Бицов е станало на 14 април, но за случая се разбра чак на 18 април.

„По всяка вероятност обаче само на единия ще бъде повдигнато обвинение за убийството, а вторият ще бъде свидетел. Мотивът за престъплението е личен“, уточни Цветан Цветанов, цитиран от БНР.

Той подчерта, че навременните действия на МВР са допринесли за бързото разкриване на случая, при който едва след аутопсия се установи, че Драгомир Бицов е прострелян.

Вътрешният министър обясни, че съдебният лекар просто е констатирал смъртта, а двете рани в тила са установени чак при аутопсията.

„Служителите не правят нито аутопсия, нито са съдебни медици. След като беше установено това от съдебните медици при аутопсията, колегите веднага започнаха да действат за убийство и веднага бяха мобилизирани всички сили и средства. Виждате, че след бързите действия на колегите в рамките на празниците убийството беше разкрито“, защити подчинените си Цветан Цветанов.

#министър на вътрешните работи на България #вътрешен министър #Цветан Цветанов #убийство #Драгомир Бицов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"