Хиляди се събраха на стадион „Васил Левски“ в подкрепа на Стилян Петров

Хиляди се събраха  на стадион „Васил Левски“ в подкрепа на Стилян Петров
Шокиращата новина, че капитанът на „Астън Вила“ Стилиян Петров страда от остра левкемия, беше официално потвърдена в края на март. Снимка: mirrorfootball.co.uk
A A+ A++ A

Над 2000 души се събраха на Националния стадион „Васил Левски“, за да изразят подкрепата си за Стилиян Петров в борбата с левкемията.

Точно в 19:19 часа на стадиона прозвуча химнът, а след това самият Стилиян Петров направи видеовръзка, за да благодари на феновете, предаде bTV.

На трибуните на стадиона бяха министърът на спорта Свилен Нейков и кметът на София Йорданка Фандъкова. Така те се включиха в инициативата, организирана в социалните мрежи.

Подкрепата за Стилиян на Острова също не спира. Фенове на „Астън Вила“ участваха в традиционното благотворително ходене в подкрепа на болните от левкемия.

Организаторът, легендата в крикета сър Йън Ботъм, пък посвети тазгодишния преход на Стилиян.

Футболистът изкара Великден със семейството си. Лекарите му позволиха да се прибере в Бирмингам, за да бъде с близките си на празника.

Капитанът на националния ни отбор продължава да следи всяка стъпка на клубния си тим „Астън Вила“.

Той посети съотборниците си преди няколко дни, за да им пожелае успех в оставащите мачове до края на сезона. Петров постоянно се шегувал с колегите си и успял да повдигне духа на отбора.

По инициатива на Българския футболен съюз 24-тия кръг в „А“ група ще премине под наслов „Стенли, ние сме с теб!“.

#Подкрепа #левкемия #Стилиян Петров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"