Барселона разби Рома при завръщането на Меси

Барселона разби Рома при завръщането на Меси
A A+ A++ A

Отборът на Барселона разби Рома с 6:1 на "Камп Ноу" и по този начин си гарантира първото място в група Е на Шампионска лига. 

Играчите на Луис Енрике представиха истинско шоу за любителите на най-великия спорт, като през цялата среща бяха доминиращия отбор. Завръщане сред титулярите за каталунците направи Лионел Меси, който се отчете с два гола. Останалите попадения бяха дело на Жерар Пике, Адриано и на два пъти Луис Суарес.

Срещата започна очаквано по-добре за домакините и още в 4-та минута Лионел Меси, който се завърна от контузия, отправи опасен удар, но Войчех Шчезни показа добър рефлекс и изби в корнер. При центрирането на Неймар обаче, никой в наказателното поле от съотборниците му не успя да играе с топката.

Прекрасната игра на шампиона на Испания продълци и три минути по-късно се стигна до гол. Той бе отменен заради засада, но при повторенията останаха сериозни съмнения за това. Неймар бе изведен от Луис Суарес и комбинириа с Лео Меси, който в този момент бе пред опразнената врата и лесно вкара. Главният арбитър обаче отмени гола заради засада на бразилския стрелец. След само 9' игра капитанът на "червено-черните" бе изведен прекрасно, но шутът му по диагонала премина в страни от вратата.

Срещата между Барселона и Рома може да прочетете в Sporta.bg

#Шампионска лига #Барселона #Рома

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници