Антов е убит с два куршума в главата

Антов е убит с два куршума в главата
A A+ A++ A

Тялото на убития снощи собственик на модна къща "Агресия" Александър Антов е открито след няколкочасово издирване на алея в гориста местност в Бистрица, където обичайно разхождал кучето. Той е бил застрелян с два куршума в главата.

Сигнал за издирването му близките подали късно снощи, след като кучето се прибрало само. Полицаи от Четворто районно и пожарникари с прожектори запичнали претърсване на района.

Близките на Антов са в шок. От полицията не коментират версии за причините, довели до покушението на 63-годишния бизнесмен.

От пресцентъра на МВР са казали пред "Фокус", че не е ясно дали намереният мъж в кв. „Бистрица” е прострелян, убит, или сам е сложил край на живота си. 

Това е второ показно убийство в София за по-малко от седмица. На 7 януари вечерта в София беше разстрелян 53-годишният бизнесмен Веселин Стоименов.

Собственикът на модна къща "Агресия" скоро е подписал сериозен договор с марката "Армани", пише "24 часа" в портрет на 63-годишният Александър Антов, който е един от българските индустриалци с реален голям бял бизнес.

Антов е преживял голяма лична драма в края на 2015 г. Направил е и сериозен професионален пробив.

В края на годината почина най-любимият му човек - съпругата му, с която почти 2 години и половина беше неотлъчно, заради тежко заболяване - тумор в главата. Мария си отиде през есента, а Сашо Антов до последно лично се грижеше за всяка нейна нужда - не допусна никого през тези 2 години любов, които двамата си дадоха.

"Толкова се обичаха с Мима, че тя вероятно си го е взела при себе си", плачеше една от близките им, която в часовете на изчезването му, не вярваше той да е посегнал на живота си.

Малко преди края на 2015 г., фирма "Агресия" подписа голям договор със световната марка "Армани". Това бе голям успех за компанията, която е една от най-модерните в България, шивашки фабрики. Колегите от екипа му често го питали защо дава толкова сериозни зпалати на дизайнерите и на шивачите си. Недоумявали, когато услужвал често с пари на бизнесмени. Единственото изречение, с което Антов отговарял - "Имал съм, дал съм".

"Агресия" шиеше костюмите на почти всички български отбори за олимпиадите, на известни българи.

Антов беше, може би, най-скромният български бизнесмен. Отказваше да дава интервюта, сочи изданието.

#Александър Антов #Бистрица

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници