Журналист в Поморие пребит жестоко с бухалки

Журналист в Поморие пребит жестоко с бухалки
31-годишният журналист и бивш кандидат за кмет на Поморие Стоян Тончев бе пребит с бухалки от двама непознати мъже. Тончев публикува снимки от побоя в собствения си профил във Фейсбук.
A A+ A++ A

Жестоко пребиха журналиста Стоян Тончев от Поморие. Районната прокуратура в града обяви, че е започнала разследване по случая.

В профила си във „Фейсбук“ Тончев е публикувал снимки, на които се виждат сериозни рани по лицето му. Докато го пребиват недалеч от сградата на Община Поморие, нападателите му крещят: „Докога ще пишеш“. Стоян Тончев е критик на сегашното управление в морския град. Той беше кандидат за кмет на местните избори през октомври миналата година. Неговият предизборен плакат беше изключително оригинален и се разпространи в социалните мрежи.

Инцидентът е станал на 14 януари около 23.00 часа. Стоян Тончев се е движил по улица „Солна“ в град Поморие, когато е бил нападнат от две непознати за него лица, едното от които е било с маска. Двамата нападатели са нанесли жесток побой на журналиста, като са му причинили сериозни телесни наранявания. Нанасянето на побоя е станало в близост до сградата на Община Поморие.

В момента пострадалият се намира на лечение в болницата Бургас, а прокуратурата е разпоредила на органите на МВР незабавно издирване и задържане на извършителите.

Извършен е оглед на местопроизшествие. Разпитват се свидетели. Назначена е съдебно медицинска експертиза. Изясняват се мотивите за извършване на престъплението. Разследването продължава, съобщават от Районната прокуратура.

Източник: БГНЕС

#побой #журналист #Поморие

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"