Обучават мигранти, че късите поли не са покана за секс

Обучават мигранти, че късите поли не са покана за секс
A A+ A++ A

Снимка на млада жена в къса пола, седяща с разтворени крака, ще бъде използвана, за да се покаже на мигрантите, че по-разкриващите дрехи не означават, че жената иска секс, съобщава MailOnline. Илюстрацията се използва в часове за превенция на изнасилванията в Норвегия, на които търсещите убежище се учат на подходящо секс поведение след скорошните атаки в Кьолн и други места в Европа, сочи изданието.

По време на занятията учениците, предимно пришълци от арабски и северноафрикански региони, са учени, че оскъдното облекло не е извинение за изнасилване или тормоз. Говорейки пред MailOnline, Линда Хаген, ръководителка на часовете, разкрива предизвикателствата, пред които тя е изправена, опитвайки се да промени мисленето на мигрантите. „Често използвам снимка, за да им обясня какво правим ние. Всички са запознати с този метод от училище”, казва тя.

Хаген обяснява, че западните стандарти са различни от онези в ислямските страни. Според нея масовите сексуални атаки са се случили, след като агресивни имигранти са дали начален старт на тормоза. Ако агресивните мъже бъдат извадени от масата, атаките могат да бъдат спрени.

 

#мигранти #секс #Норвегия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"