Бийонсе подготвя нов таен албум за феновете си

Бийонсе подготвя нов таен албум за феновете си
A A+ A++ A

Бионсе е готова с нов албум, но изчаква да стихне интересът и истерията около Адел. Последният албум на звездата излезе на пазара без много истерия през 2013 г., а певицата е решила и този път да не вдига много шум.

Тогава звездата пусна албума си само в сайта на Apple - iTunes, като той се превърна в най-бързо продавания за денонощие.

Според анонимни източници 34-годишната изпълнителка планира да обяви новината на предстоящото грандиозно събитие за американския футбол „Супербол” следващия месец. Според източници, песните са готови от известно време, но Бионсе пази новината в тайна.

Най-вероятно тя чака най-подходящия момент и със сигурност иска да изчака да стихне еуфорията покарай новия албум на Адел, разкриха запознати. „Бионсе беше готова още в края на 2015 г., но изчаква „минутката слава” на Адел.

''Тя наистина държеше двата записа да не се конкурират”, обясни източник от музикалните среди. Наскоро имаше и слухове, че двете певици планират дует, но засега такава информация не е потвърдена.

#Бийонсе #Адел #албум

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници