"Самсунг" ще покаже "Galaxy S7" този месец

"Самсунг" ще покаже "Galaxy S7" този месец
Снимка: ЕПА/БГНЕС, архив
A A+ A++ A

„Самсунг” разкри датата на представянето на новия си смартфон „Galaxy S7”, пише „Индипендънт”. Това ще се случи в края на този месец.

Компанията е разпратила покани за събитие, наречено „Unpacked” („Разопакован”), което ще се състои на 21 февруари в Барселона.

Точно както през миналата година, „Самсунг” ще покажат „S7” малко преди изложението „Mobile World Congress”, което се състои в каталунската столица между 22 и 25 февруари.

Заедно с поканите за „Unpacked” до медиите, от корейската компания пуснаха и видео в „YouTube”, което показва мистериозна черна кутия и мъж, който си слага очилата за виртуална реалност „Gear VR”. Това предполага, че събитието може да включва и новост свързана с тази технологична линия.

Събитието на 21 февруари започва в 20.00 ч. българско време и ще бъде излъчено на живо в сайта на „Самсунг”.

До момента няма официална информация или изображения на S7, но според повечето слухове той ще прилича на S6. Някои очаквани ъпгрейди са включването на слот за Micro SD карта, защита от влизане на вода и прах, по-издръжлива батерия и по-добър процесор.

Новият основен продукт на най-големият конкурент на "Самсунг" в сферата на смартфоните, "iPhone 7" на "Епъл", не се очаква да се появи до есента. 

#телефон #''Самсунг'' #смартфон

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници