Марая Кери планира сватба със слонове, бели тигри и акробати

Марая Кери планира сватба със слонове, бели тигри и акробати
Снимка: ЕПА/БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Марая Кери каза „да” на милиардера Джеймс Пакър след осеммесечна връзка. Сега звездата започна да планира екстравагантната сватба с австралийския бизнесмен.

Според анонимни източници, запознати с подготовката, Кери е поръчала цирк със слонове, фойерверки и статуя на самата себе си. В тържеството ще се включат и бели тигри, акробати и жонгльори, които да забавляват гостите. Очаква се, освен светлинното шоу, в небето да прелитат военни самолети.

Близък до нея източник разкри, че Марая е поръчала своя статуя специално за големия й ден. Според слуховете сватбата на певицата ще бъде в имението й на Бахамите. Въпреки това, миналата седмица в британския печат се появи информация, че Джеймс планира тържеството на частен остров в близост до Големия бариерен риф.

„Това е зашеметяващо място. Двойката планира да транспортира гостите си с частния самолет на Джеймс”, сподели близък до милиардера. Певицата е приготвила и специална изненада за бъдещия си съпруг – нова версия на песента „We Belong Together”.

Това ще бъде третият брак за Марая след Томи Мотола, с който се венча през 1993 и раздели пет години по-късно. След това звездата се омъжи за Ник Кенън, с който все още финализира развода си. Двамата имат близнаци – Монро и Марокан. Джеймс Пакър също има два брака зад гърба си, като последният му приключва през 2013 г.


#Марая Кери #сватба #цирк #фойерверки #певицата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници