Мат ле Бланк става водещ на ''Топ гиър''

Мат ле Бланк става водещ на ''Топ гиър''
Снимка: YouTube
A A+ A++ A

Актьорът Мат ле Бланк, познат като Джоуи от сериала „Приятели“, ще бъде новият водещ на култовото предаване за автомобили „Топ гиър“, съобщиха на сайта на шоуто.

„Като автомобилен маниак и огромен фен на „Топ гиър“ аз имам честта и съм развълнуван да бъда част от новата глава от това култово шоу“, каза Мат.

Той и преди е участвал в предаването като гост-звезда в рубриката за известни личности, които правят обиколки за време с автомобили на разумна цена. Актьорът е най-бързата известна личност до сега като завършва своята обиколка за 1 минута и 42 секунди в автомобил „Кия сийд“.

Ле Бланк е новото попълнение в екипа на предаването, чийто водещ в момента е журналистът Крис Евънс. Той замени на това място триото Джеръми Кларксън, Джеймс Мей и Ричард Хамънд, които напуснаха заедно, след като Кларксън беше отстранен заради спор с продуцентите.

„Ние нямаме търпение да споделим на екрана това, което сме намислили, по-късно тази година“, каза Евънс за новия сезон, който трябва да тръгне на малкия екран през май. 

#Мат Ле Бланк #водещ #Джеръми Кларксън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »