Джип влезе в квартална улица със 140 км/час и "паркира" върху две коли

Джип влезе в квартална улица със 140 км/час и "паркира" върху две коли
Нова телевизия
A A+ A++ A

В Нови Искър джип прелетя със 140 километра в час през място, където играят деца. За късмет, жертви няма. Но кадрите, заснети от наши зрители, говорят достатъчно.

В почивен ден улица "Иван Вазов" в Нови Искър обикновено е оживена. Дори и през зимата тук играят деца, разходжат се възрастни хора. В ранния следобед Ирена и семейството й тъкмо се върнали от пазар, разказва Нова телевизия.

„Върнахме се, качихме се вкъщи да обядваме, когато чухме страшен шум. Много силен, наистина. Когато погледнахме през прозореца, колата долу - смачкана, на двора лежи мъж. Помислихме, че е умрял”, разказва Ирена Дринова.

В малката квартална уличка влязъл джип. Не просто влязъл, а връхлетял.

Джипът е направил невероятна каскада. Ударил се е в стълб, който вече го няма, минал е през градинката и се е приземил отсреща върху две коли. В джипа са пътували мъж и жена. По думите на очевидци - и двамата сериозно почерпени.

„Много деца играят тук. Добре, че нямаше никакво дете”, казва Мария.

„Мъж и жена - пияни, колкото могат да носят. Аз не съм отишъл да ги душа, но щом казва полицаят - значи са били пияни”, обяснява Христо.

Събралите се хора установили и друго. При катастрофата километражът на джипа заковал на 140 километра в час. От високата скорост и двамата в колата излетели през предното стъкло. Жената паднала в тревата, а мъжът се приземил в двора на Ирена.

И двамата са живи. Жената не пожелала медицинска помощ, а мъжът се разминал с травми, но без опасност за живота.




 

#катастрофа #щети #Нови Искър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"