Дъщерята на Трифон Иванов отново избухна във Фейсбук

Дъщерята на Трифон Иванов отново избухна във Фейсбук
A A+ A++ A

Дъщерята на Трифон Иванов - Галина, отново избухна в профила си във Фейсбук. Младото момиче за пореден път обвини приятелката на баща си Валя, че се опитва да си присвои всичко, принадлежало на баща й.

"Аз защитавам себе си, семейството си и баща си, който никога и за нищо на света на би допуснал подобни свинщини да се изсипят по децата му. Към днешна дата аз не разполагам нито с ключ за апартамента му, нито знам какъв е броят на дрехите му. Имам ограничен достъп до всичко". Получих вече предложение и от адвоката, който представлява "съжителстващото лице с баща ми", относно нещата, които ви споделям. Аз, Галина Трифонова, ще се боря докрай за баща ми!", пише дъщерята на Туньо.

Всички онези който са "разпечатали" съдържанието на моя профил и възнамеряват по съдебен път да ме обвинят във каквото и да е "уронване" на "престиж или име"...онези на който за втори път им попречи шишето на малкия на гроба на дядо му и счетоха за необходимо да премахнат отново само него ...онези който след смъртта му бързаха да прехвърлят и запазят емблематичния телефонен номер на баща ми само за тях...Онези който веднага след това започнаха да звънят от него и да разказват какви златотърсачки сме ДОКАТО ние още плачехме... Онези който отказват да ме допуснат във апартамента на тати", пише още Галина.

Тя разказва също, че за втори път неизвестни апаши са откраднали бебешкото шишенце от гроба на баща й. Галина показва и есемес, получен от баща й на 7 декември 2014 г. В него Трифон успокоява дъщеря си, че апартаментът в търновския кв. "Зона Б" е техен дом, на нея и сестра й Марина, и те винаги са добре дошли в него.

#Трифон Иванов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"