БДЖ пуска още два бързи влака между София и Варна за летния сезон

БДЖ пуска още два бързи влака между София и Варна за летния сезон
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Два допълнителни бързи влака със задължителна резервация ще пътуват всеки петък от София до Варна през Горна Оряховица и в неделя в обратното направление. Те ще се движат до 25 септември в отговор на повишеното търсене на транспортни услуги между столицата и черноморския град през летния сезон, съобщиха от БДЖ. 

Бързият влак със задължителна резервация № 2671 от София за Варна ще потегля всеки петък от Централна гара София в 14:15 ч. и ще пристига във Варна в 21:25 ч. В обратното направление бързият влак със задължителна резервация № 2672 от Варна за София ще пътува в неделните дни, като ще тръгва от гара Варна в 12:20 ч. и ще пристига в София в 19:41 ч.

През периода на Великденските празници бързите влакове със задължителна резервация София – Варна – София („Варна Уикенд”), вместо на 29-и април (петък) и 1-и май (неделя), ще се движат извънредно на 28-ми април (четвъртък) от София до Варна и на 2-и май (понеделник) от Варна до София, както и на 5-и май (четвъртък) от София до Варна, вместо на 6-и май (петък).

#влак #резервация #БДЖ #София #Варна #направление #сезон

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »