Натоварен трафик през граничните пунктове, 15 леки катастрофи в София

Натоварен трафик през граничните пунктове, 15 леки катастрофи в София
БГНЕС
A A+ A++ A

Трафикът през почти всички гранични пунктове е натоварен. Мокрият асфалт подхлъзва много шофьори и към 12.00 часа днес само в София са станали 15 леки катастрофи.

В първия почивен ден за Великденските празници, трафикът в София е нормален, като патрули на Пътна полиция са разположени на всички изходни артерии на столицата. Очакванията са над 200 хиляди автомобила да напуснат само столицата.

Интензивен е трафикът през ГКПП-Кулата на леки и товарни автомобили. От МВР обаче съобщават, че няма натрупване на чакащи моторни превозни средства. Там се провежда и планирана операция срещу контрабанда на стоки и товари. На останалите пунктове с Гърция трафикът е нормален.

На ГКПП-Калотина, където също се провежда планирана операция на Гранична полиция, трафикът е интензивен на организиран туризъм на български граждани с автобуси.

На ГКПП – Станке Лисичково движението е натоварено за влизане от Македония в страната ни на леки автомобили. Там е осигурено допълнително работно място за обработване на документи.

Интензивно е движението на леки автомобили и през ГКПП - Дуранкулак и Дунав мост - Русе за влизане в страната ни на румънски граждани.

#гранични пунктове #трафик #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници