Трагедия във Варна: Близначета паднаха от 8-мия етаж, едното почина, оцелялото е все още с опасност за живота

Трагедия във Варна: Близначета паднаха от 8-мия етаж,  едното почина, оцелялото е все още с опасност за живота
БГНЕС
A A+ A++ A
Две малки деца - момчета близнаци, са паднали от осмия етаж на блок във Варна. Едно от децата е починало. От полицията съобщиха, че все още не са ясни обстоятелствата около инцидента. Децата на на възраст година и няколко месеца. Второто дете е с опасност за живота и е настанено в интензивно отделение. Лекарите се борят за живота му. Близнаците са паднали от осмия етаж на кооперация на улица "Петър Райчев" във варненския квартал „Левски”. Сигналът е подаден около 8.00 часа тази сутрин. На мястото в момента има полиция. Случаят се разследва.

Прочети още на: http://www.bgnes.com/bylgariia/intsidenti/4432198/
Две малки деца са паднали от осмия етаж на блок във Варна. Едно от децата е починало. От полицията съобщиха, че все още не са ясни обстоятелствата около инцидента. По информация на БНР починалото детенце е на една година. Второто дете, на година и половина, е с опасност за живота и е настанено в интензивно отделение на болница във Варна. Те са паднали от осмия етаж на кооперация на улица "Петър Райчев" във варненския квартал „Левски”. Сигналът е подаден около 8.00 часа тази сутрин. На мястото в момента има полиция.

Прочети още на: http://www.bgnes.com/bylgariia/intsidenti/4432198/

Две малки деца - момчета близнаци, са паднали от осмия етаж на блок във Варна. Едно от децата е починало.

От полицията съобщиха, че все още не са ясни обстоятелствата около инцидента.

Децата са на възраст година и няколко месеца. Второто дете е с опасност за живота и е настанено в интензивно отделение. Лекарите се борят за живота му.

Близнаците са паднали от осмия етаж на кооперация на улица "Петър Райчев" във варненския квартал „Левски”.

Сигналът е подаден около 8.00 часа тази сутрин. На мястото в момента има полиция. Случаят се разследва.

"Засега говорим само за инцидент, изясняват се причините и обстоятелствата. Твърде рано е да се говори за нещо друго”, говорителят на ОД на МВР – Варна Ивана Милева. 

Оцелялото близначе е все още с опасност за живота. Това каза пред журналисти шефът на сектора по реанимация д-р Валентин Власаков при МБАЛ "Св. Анна" във Варна, предаде радио Фокус – Варна.

„Другото близначе е при нас с много тежка поли травма, като продължава да бъде с опасност за живота, борим се и правим каквото е възможно. Детето има шанс за живот, но това ще се разбере в следващите дни докато сме на ясно накъде тръгват нещата”, коментира д-р Власаков. По думите му, на този етап са стабилизирани основните функции на детето, но травмата на белия дроб е много тежка, както и на цялото тяло.

„Вероятно има и травми в мозъка, въпреки, че не се видя на първият компютърен томограф, който направихме”, каза още шефът на сектор реанимация.

#деца #полиция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"