Нинова предложи за свой заместник Стефан Данаилов

Нинова предложи за свой заместник Стефан Данаилов
БГНЕС
A A+ A++ A

Корнелия Нинова предложи Стефан Данаилов за свой заместник. В екипа й е предложен  и Костадин Паскалев, който дълги години беше кмет на Благоевград, беше и министър на регионалното развитие в кабинета „Сакскобургготски".    

Новият председател на Столетницата предложи днес екипа си на заседание на Националния съвет на партията.

Започна тайното гласуване за членове и заместник-председател на Изпълнителното бюро на БСП. Предложени за членове на новото ИБ на БСП са 15 души.Това са членове: Александър Симов, Бриго Аспарухов, Валери Жаблянов, Весела Лечева, Георги Гергов, Деница Златева, Драгомир Стойнев, Илияна Йотова, Калоян Паргов, Кирил Добрев, Костадин Паскалев, Красимир Янков, Крум Зарков, Радослав Гайдарски и Юрий Асланов.

В началото на заседанието Нинова предупреди съпартийците си: „Не преговаряме с Бойко Борисов и ГЕРБ, не се договаряме за общо управление. Не се поддавайте на манипулации и внушения. Никой от нас не е водил предконгресни или слeдконгресни договорки с АБВ за обединение”.  

По думите й АБВ е част от политическото статукво, а БСП е партията, която може да промени статуквото.

Нинова обяви още, че ще инициира вътрешнопартийно допитване как и с кого БСП да се коалира за предстоящите президентски избори.

#Нинова #Данаилов #БСП #Паскалев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници