Оцелялото при падане от осмия етаж момченце остава с опасност за живота

Оцелялото при падане от осмия етаж момченце остава с опасност за живота
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Тежко остава състоянието на детето, което заедно с братчето си падна от прозорец на осмия етаж на жилищна сграда в кв. "Левски" във Варна. При падането едното момченце почина, другото е в реанимация. От полицията съобщиха,че става дума за нещастен случай. 

"Продължава да е с опасност за живота. Борим се и правим каквото е възможно. Има шанс, но това ще се разбере в следващите дни , може да трае доста време, докато сме наясно накъде тръгват нещата. На този етап сме стабилизирали основните жизнени функции, но травмата е много тежка - на белия дроб, както и на цялото тяло. Вероятно и на мозъка, въпреки че не се видя на първия компютърен томограф, който направихме. Имаше оперативна намеса, плеврален дрен е поставен на едната гръдна половина, тъй като има тежка травма на двата бели дроба, единият е по-зле, заяви пред БНР Началникът на отделението по реанимация в болница "Св. Анна" д-р Валентин Власаков.

Двете братчета Емил и Теодор са останали сами в едната стая, в която прозорецът е бил отворено. Предполага се, че са се качили на табуретки и така са стигнали до прозореца.

Семейството има и трето дете - Виктор, но то е по-голямо. Мая и Владимир Петрови са известни на съседите си като добро младо семейство, което се е грижело за децата си.

#дете #болница #етаж #жилищна сграда #прозорец #семейство #съседи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"