ЦСКА със сигурност ще играе професионален футбол

ЦСКА със сигурност ще играе професионален футбол
БГНЕС
A A+ A++ A

„Шансовете ЦСКА да не се върне в професионалния футбол са нулеви“, това каза членът на борда на директорите на ЦСКА Милко Георгиев, предаде репортер на БГНЕС.

„Смятам, че бъдещето на ЦСКА, независимо от юридическата форма и абрeвиатурата е в професионалния футбол. Оттук нататък пътят за ЦСКА е само нагоре. Новото дружество ще получи регистрация всеки момент. Акционери там са Стоичков, Инджов и Ганчев.

Това е дружеството, което смятаме, че би могло да продължи пътят на ЦСКА в професионалния футбол. Борислав Михайлов сам каза на срещата с премиера, че след като е видно, че настоящото ПФК ЦСКА няма как да съществува юридически да направим ново дружество и БФС ще ни подкрепи, за да продължим в професионалния футбол.

Каза ни, че е ок и да говорим с Борислав Попов. Той обеща до края на седмицата да дискутираме под каква форма новото дружество ще продължи пътя на ЦСКА в професионалния футбол. При положение, че в старото дружество никой няма намерение да плати дълговете, нито оздравителите, нито никой, премиерът и президентът на БФС се съгласиха, че за хората е важно да има ЦСКА.

Едва ли има фен на клуба, който да не е наясно, че освен Гриша Ганчев, няма кой друг да се захване с клуба“, каза Георгиев. 

#ЦСКА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »