Ново захлаждане ни очаква в края на седмицата

Ново захлаждане ни очаква в края на седмицата
Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

След летните температури днес и утре, от средата на седмицата се очаква ново захлаждане, придружено от проливни валежи, гръмотевични бури и градушки.

Явленията ще започнат още днес следобед, но ще бъдат слаби и само на места. От вторник следобед се очаква да има превалявания и гръмотевици на повече места в следобедните часове, на места ще има и градушки. Температурите ще останат високи – между 25 и 30 градуса. В сряда – 1 юни, в много места ще се изясни и ще бъде предимно слънчево.

Валежите ще спрат временно и отново ще бъде топло с дневни температури между 22 и 29 градуса. В четвъртък – 2 юни, се очаква слабо захлаждане, ще има валежи и гръмотевични бури в повече места от страната. Максималните температури ще бъдат между 21 и 27 градуса. В петък – 3 юни, захлаждането ще продължи.

Отново през деня ще има валежи и гръмотевични бури, на места с градушки. Температурите ще бъдат между 20 и 25 градуса. В първия почивен ден – събота – 4 юни ще бъде хладно за сезона, отново с чести превалявания и гръмотевични бури, дневните температури ще се понижат слабо и ще бъдат между 18 и 23 градуса. Времето в неделя – 5 юни няма да се различава много от това в събота – превалявания на места, придружени от градушки, с температури между 20 и 25 градуса. 


#захлаждане #време #превалявания

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"