България – най-големият производител на ски в света през 2013 г.

България – най-големият производител на ски в света през 2013 г.
Компанията продължава да инвестира милиони левове всяка година в своя завод в България, за да продължи да бъде сред водещите производители на ски и зимна екипировка. Снимка: manager.bg
A A+ A++ A

България ще се превърне в най-големия производител на ски в света до 2013 г., обяви индустриалният мениджър на „Амер Спортс България“ Йордан Ламбрев по време на първата Международна конференция за инвестиции Bulgaria: Business Up.

Йордан Ламбрев уточни, че компанията се е надявала заводът в България да успее да произведе 1 млн. чифта ски през зимния сезон 2011–2012. Зимата обаче не е била достатъчно продължителна в Европа, както в България, и по думите му е осуетила тези амбиции.

„Надяваме се обаче, че през следващия зимен сезон зимата ще е благосклонна и ще успеем да постигнем целта си от 1 млн. чифта ски“, уточни мениджърът на „Амер Спортс България“.

Компанията продължава да инвестира милиони левове всяка година в своя завод в България, за да продължи да бъде сред водещите производители на ски и зимна екипировка в Европа и света, добави Йордан Ламбрев.

Целта на Bulgaria: Business Up е да представи на международната бизнес общност благоприятния инвестиционен климат в България, както и разнообразието от възможности за успешен и устойчив бизнес, и да предложи най-добрите практики на водещите чуждестранни инвеститори в страната.

Организатори на конференцията са най-голямата българска англоезична медия – Novinite.com (Sofia News Agency) и новинарският сайт на български език – Novinite.bg, с подкрепата на българската държава в лицето на Българската агенция за инвестиции, официален партньор на Bulgaria: Business UP.

Bulgaria: Business UP се радва на засилен медиен интерес и дава възможност на участниците в нея да достигнат до влиятелна аудитория от международни експерти, дипломати и хора от бизнеса от България и света.

#Bulgaria: Business Up #Европа #ски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Промишленост
Последно от Промишленост

Всички новини от Промишленост »