Никълъс Кейдж се раздели с третата си съпруга след 11 години брак

Никълъс Кейдж се раздели с третата си съпруга след 11 години брак
БГНЕС
A A+ A++ A

Актьорът Никълъс Кейдж се е разделил с третата си жена. Той и Алис Ким, с която има брак от 2004г., не живеят заедно още от 16 януари, заяви представител на Кейдж.

Двамата имат 10-годишен син. Ким, която е 20 години по-млада от 52-годишния артист, работи като сервитьорка в Лос Анджелис, когато се срещат. Само два месеца по-късно са сгодени, а Кейдж е споделял в интервюта, че двамата са бързали да се оженят, за да може Алис да пътува с него до Южна Африка за снимките на „Господарят на войната“ от 2005 година.

Двойката влезе в новинарските заглавия през 2011г., когато след предполагаем скандал между двамата в Ню Орлиънс, актьорът се беше озовал в ареста. Той беше освободен под гаранция, а местните власти почти веднага прекратиха разследването на инцидента.

 Преди да размени брачни халки с американката с азиатски корени, през 2002г. Никълъс Кейдж беше женен за четири седмици за Лиса Мари Пресли, дъщерята на краля на рок музиката Елвис Пресли.

Той също така има неуспешно приключил 5-годишен брак с колежката му Патриша Аркет, както и 25-годишен син Уестън от фотомодела Кристина Фултън. Преди няколко години Уестън също стана баща, а Никълъс - дядо.

#Никълъс Кейдж

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »