Светът на футбола в шок от оттеглянето на Меси

Светът на футбола в шок от оттеглянето на Меси
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Думите на Лео Меси, че напуска националния отбор на Аржентина, само за няколко часа предизвикаха огромен резонанс в цял свят, съобщава БГНЕС.

"Не си и представям Аржентина без Меси. Мисля, че той е обявил това прибързано, тъй като изпуснахме добра възможност за титлата на Копа Америка", каза неговият съотборник Серхио Ромеро, вратар на гаучосите.

Серхио Агуеро сподели, че никога досега не е виждал Лео толкова сломен. "За съжаление, Меси е най-съсипан от всички заради пропуснатата дузпа. Никога не съм го виждал по-зле в съблекалнята след мач". Селекционерът Херардо Мартино също бе много разстроен след загубата от Чили, но успя да промълви: "Сълзите на Меси? Поведението му е като на всеки играч, загубил финал. Още едно поражение означава голяма болка".

Наставникът на Еквадор Густаво Кинтерос също коментира ситуацията. "Меси не трябва да напуска! Той не е отговорен нито за това поражение във финала, нито за предните. Лео винаги е правил всичко възможно, за да е полезен на отбора. И винаги е бил сред най-добрите играчи на аржентинците, дори и в загубените финали. Разбирам неговото разочарование, но Меси трябва да промени решението си".

 

 

#Лео Меси #национален отбор #Аржентина #треньор #Еквадор #сълзи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »