Двете пребити в София 17-годишни момчета са оперирани по спешност в „Пирогов”

Двете пребити в София 17-годишни момчета са оперирани по спешност в „Пирогов”
БГНЕС
A A+ A++ A

Двамата пребити 17-годишни младежи са настанени в УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов"снощи. Състоянието и на двамата е стабилно, без непосредствена опасност за живота към момента. Единият пациент е с две порезни рани в областта на гърба, охлузни рани в областта на едната ръка и едното коляно.

Екип на Детска хирургия е обработил раните в операционната тази нощ и момчето е оставено в лечебното заведения. Другият пострадал също остава в спешната болница, тъй като има фрактура на главата, рана на главата, а на едната ръка има увреждане на сухожилията и фрактура. Ето защо тази нощ по спешност е опериран от съвместния екип на д-р Фирузи от Клиниката по хирургия на ръката и д-р Фурсова от Клиниката по детска травматология, казаха тази сутрин от "Пирогов".

Тийнейджърите са били нападнати снощи на различни места в София. Едното момче е било намушкано на спирка на градския транспорт, а неговият връстник е бил пребит и също наръган на метри от Първо полицейско управление.

По първия случай са задържани четирима души. В двама от тях са открити оръжия, съобщи Нова телевизия. За нападението на другото момче също има задържани. Според свидетели става дума за футболни агитки.

#Пирогов #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »