Заподозряха Мелания Тръмп в плагиатство от Мишел Обама

Заподозряха Мелания Тръмп в плагиатство от Мишел Обама
БГНЕС
A A+ A++ A

Части от речта на Мелания Тръмп, която тя изнесе по време на първия ден от конгреса на Републиканската партия, по всяка вероятност са били взети от реч на първата дама Мишел Обама през 2008 г. По време на представянето си пред републиканските делегати съпругата на предполагаемия избор за кандидат на партията Доналд Тръмп говори за ценностите, които са формирали нейния живот.

Именно този пасаж много напомни на мнозина изказване на Мишел Обама от нейна реч по време на конгрес на Демократическата партия, издигнала съпруга й. „Моите родители ми създадоха ценностите, че човек трябва да работи упорито за това, което иска в живота. За това, че човек трябва да държи на думата си и да изпълнява това, което казва и да спазва обещанията си. Човек трябва да се отнася към хората с уважение. Те ме научиха да показвам тези ценности и морал всеки ден. Това е урокът, който продължавам да предавам и на нашия син“, Мелания заяви вчера. „И ние трябва да предадем тези уроци на следващите поколения. Защото ние искаме нашите деца на тази нация да знаят, че единствените ограничения на постиженията са тези на силата на мечтите и готовността човек да работи за тях“, каза още съпругата на Тръмп.

От своя страна Мишел Обама посочи в своето изказване от 2008 г.: „Барак и аз сме отгледани с толкова много сходни ценности: тези, че човек трябва да работи упорито за това, което иска в живота, че човек трябва да държи на думата си и да изпълнява това, което е казал, че трябва да се отнасяме с хората с достойнство и уважение, дори и да не ги познаваме и дори и да не сме съгласни с тях“, каза Мишел. “И двамата с Барак построихме животите си, водени от тези ценности и ги предадохме на следващото поколение. Тъй като ние искаме нашите деца – и всички деца на тази нация – да знаят, че единствените ограничения за постиженията са обхвата на мечтите и готовността човек да работи за тях“, допълни тя.

Тръмп лично представи Мелания пред делегатите, нарушавайки традицията това да става, след като официално бъде избран за кандидат.







#Мелания Тръмп #Мишел Обама

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"