Лейди ГаГа и годеникът й актьорът Тейлър Кини се разделиха

Лейди ГаГа и годеникът й актьорът Тейлър Кини се разделиха
БГНЕС
A A+ A++ A

Лейди Гага и Тейлър Кини се разделиха и дали ще минат под венчило изобщо не се знае. Самата певица обяви в Инстаграм, че вече не е заедно с годеника си актьор. “С Тейлър винаги сме вярвали, че сме сродни души. Но като при всички двойки, при нас също има възходи и падения и сега ние си даваме пауза”, споделя звездата.

“Двамата сме амбициозни артисти и се надяваме, че въпреки големите разстояние и сложните работни графици, ще продължим да чувстваме онази простичка любов, която винаги сме изпитвали. Мислете за нас, моля. Ние сме същите, каквито и вие, и ние много се обичаме”, откровеничи ГаГа. Източници на портала TMZ казаха, че Стефани и Тейлър, които бяха заедно в продължение на 5 години, са се разделили по-рано този месец. Сега 30-годишната певица отмаря с приятели. Кой е инициаторът на антракта в отношенията им не е ясно.

Двойката се сгоди в Деня на Свети Валентни миналата година. Говореше се, че 35-годишният Тейлър бил бесен задето любимата му протакала сватбата и й поставял ултиматум – сега или никога. Имаше също и слухове, че двамата решили първо да станат родители, а после да минат под венчилото.

#Лейди Гага #Тейлър Кини

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »