Проф. Михаил Константинов: Нападението в Германия беше неизбежно

Проф. Михаил Константинов: Нападението в Германия беше неизбежно
проф. Михаил Константинов / БГНЕС
A A+ A++ A

Нападението в Германия беше неизбежно. Това коментира пред радио Фокус проф. Михаил Константинов. По думите му страната се е напълнила с терористи покрай милионите бежанци, които правителството прие.

„Тези хора, самоубийците, дали групово, дали индивидуално го правят с два основни мотива. Първият мотив е да попаднат в рая съответните обитателки на рая. Значи трябва първо да им осигурим условия да не попаднат в рая. Това чрез неподходящо погребение. Второто и много важно е, че тези хора правят тези действия, за да получат социалното одобрение на групата, в която живеят със своите семейства. Това нещо трябва да бъде прекратено ”, заяви той.

„Тези атентатори трябва да знаят две неща. Първо -никакъв рай и никакви девици. И второ – всичките му близки и всичките му познати ще бъдат много нещастни, меко казано. Още няколко такива атентата и бързо ще се обърне общественото мнение. То може да се обърни толкова рязко, че не само такива закони да бъдат приети, а и нещо много по-страшно да се случи. Между впрочем това е много добър повод немското правителствено ръководство да подаде оставка ”, каза още проф. Константинов.

Той не изключи възможността от нови нападения в Германия. Според него трябва да се изкорени социалното одобрение към бежанците и те да бъдат върнати, за да се предотвратят подобни атаки.

#проф. Михаил Константинов #стрелба #Германия #бежанци

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"