Популярният водещ на ММА турнири Майк Маркам пристига във Варна за „Spartacus Fighting Championship 3“

Популярният водещ на ММА турнири Майк Маркам пристига във Варна за „Spartacus Fighting Championship 3“
Майк Маркам с Георги Анадолов и Павел Владимиров / Корпоративен архив
A A+ A++ A

Водещият на ММА гала вечери в най-големите и култови зали и арени по света Майк Маркам ще обявява и ръководи двубоите от ММА галата на 30 юли в Двореца на културата и спорта.

Очаквам  SFC 3 да бъде експлозивна вечер от световна класа с участието на спортисти от най-висок ранг в ММА, казва той. "Присъединих се към екипа на SFC, защото смятам, че организацията се развива с изключително бързи темпове. Работил съм с други вериги от Източна Европа, но България е нещо ново за мен. Мога само да се възхищавам на хора, които са толкова всеотдайни към идеята да промотират спорта, да дават възможност на състезателите да покажат на какво са способни и извън границите на държавата си. Някои хора успяват в чужбина и никога не правят нищо за популяризиране на страната си. Георги Анадолов спомага за развитието на  ММА и кикбокса в тази част от света, като дава възможност на българските бойци да покажат сила, дух и възможност на българската публика да види своите герои. По отношение на българските бойци мога да кажа, че се бият с голям хъс, влагат цялото си сърце и душа в боя. Участвайки в международни турнири, с гордост представят страната си и развяват националния флаг“, добави оппулярният водещ.

Първото гостуване на Майк Маркам в България е преди няколко месеца, когато е пленен от красивата българска природа, културните паметници и забележителности. „Не мога да коментирам българските жени, ще си имам проблеми в къщи", шегува се Майк. - Мога да кажа, че срещнах страхотни хора и много от тях бяха жени.“

Заедно с Майк Маркам специално за гала вечерта на 30 юли в Двореца на културата и спорта във Варна пристигат и UFC рефери и съдии, сред които Лион Робъртс, Сам Амиди, Марк Колет, Даниел Мовахеди. При това стълкновение на бойци от световна класа, организаторите от  Combat Promotion ще осигурят и перфектните условия за всички участници. Затова е поканен и топ UFC cut man-a Робърт Нутлей. Той гостува за първи път в България и ще демонстрира професионализъм и класа, като приготви и върже ръцете на всички бойци преди боевете вечерта.







#Двореца на културата и спорта #Варна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"