Само 6 са наследниците на Принс, реши съдът

Само 6 са наследниците на Принс, реши съдът
БГНЕС
A A+ A++ A

Кръгът на потенциалните наследници на известния американски певец Принс, който почина внезапно на 21 април, се стесни до шест. Други 30 кандидати за родство и за състоянието на певеца бяха определени като самозванци, съобщи агенция "Асошиейтед прес".

Това е решението от последното заседание на съда под председателството на съдия Кевин Ейда от щата Минесота. Той назначи ДНК експертиза на шестимата му братя и сестри - Тайки, Шарън, Норийн Нелсън и Джон Нелсън, както и на племенничката Бриана и на внучката от рода Виктория Нелсън.

Принс се е женил два пъти. Първият брак е анулиран през 1999 г., с втората си съпруга музикантът се развежда през 2006 година. Принс не е оставил завещание, размерът на наследството не е определен. По-рано бе съобщено, че певецът е оставил след смъртта си цяла бизнес империя, която се оценява на 300 милиона долара.

Изпълнителят спечели световна слава след излизането на албума му "1999" през 1982 г. На върха на славата си в САЩ неговата популярност е отстъпвала само на Майкъл Джексън. Принс е награждаван с много престижни награди, сред които "Оскар", "Грами" и "Златен глобус".

#Принс #наследници

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"