Милионер съди Клаудия Шифър за две отрязани ели

Милионер съди Клаудия Шифър за две отрязани ели
БГНЕС
A A+ A++ A

Съд в испанския град Палма де Майорка ще разгледа иска на мултимилионера Вили Вебер, който обвинява супермоделката Клаудия Шифър в унищожаването на две ели в неговия имот.

Вилите на двете знаменитости са в съседство, твърди вестник „Дейли мейл“. Вебер смята, че Шифър и нейният мъж са отрязали двете ели, за да се отвори гледка от прозорците на дома им. Както съобщава Diario de Mallorca, 74-годишният немец обвини Шифър в незаконно присвояване на негова собственост и престъпление срещу околната среда. Подсъдими са и двете лица, отрязали елите по нареждане на моделката.

Милионерът твърди, че 45 годишният й съпруг Матю Вон, който е режисьор, се извинил пред него. Според съпруга инцидентът е станал погрешка. „Те смятали, че дървената растат на тяхна територия“, посочи немецът.

Клаудия Шифър е посланичка на добра воля на УНИЦЕФ – фондът на ООН за децата. В средата на 90-те години тя бе една от най-скъпо платените моделки в света с годишен доход от около 10 млн. долара. Бракът й Матю Вон е от 2002 година.


#Клаудия Шифър #околна среда

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"