Правят филм за първата среща на Мишел и Барак Обама

Правят филм за първата среща на Мишел и Барак Обама
Източник: woman.ua
A A+ A++ A

Първата среща на Барак Обама с бъдещата му съпруга Мишел ще бъде сюжет на филм. Това е романтичен, а не политически филм, уверяват авторите, предаде БНТ.

Филмът “Southside With You” на Ричърд Тан, който ще бъде на екран през 2016 г., ще разказва началото на любовния романс между Мишел и Барак Обама. Продуцентските къщи IM Global и State Street Pictures разкриха първите кадри от лентата. Актьорите Паркър Сойърс и Тика Съмптър, които ще се въплътят в президентската двойка, започнаха снимането на филма с първата среща на Барак и Мишел през 1989 г. 

Сцената се разиграва в парк в Чикаго. После двамата отиват в Института по изкуствата в Чикаго, след това на кино за филма на Спайк Лий Do the Right Thing, а срещата им приключва с първата целувка пред стъкларски магазин. 

Обикновено филмите за американските президенти акцентират на техния характер (с изключение на „Към съдбата си” на Джон Форд от 1939 г., който отбелязва младостта на Линкълн). Но “Southside With You” предлага на зрителите да изживеят първите любовни трепети между Барак и Мишел, които впоследствие се превръщат една от най-емблематичните двойки на САЩ.

 

 

#Барак Обама #Мишел

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници