Томаш: Левски е претендент за титлата

Томаш: Левски е претендент за титлата
Източник: stzagora.bg
A A+ A++ A

 

Старши треньорът на Верея Александър Томаш сподели мнението си относно предстоящото гостуване на неговия тим на Левски. Двубоят от 5-ия кръг на Първа лига е на 28 август (неделя) от 19.00 часа на стадион „Георги Аспарухов” в София, предаде БГНЕС.

"Левски е един от грандовете в България. Абстрахирам се от това, което се пише в пресата, че имат проблеми. Левски е претендент за титлата. Това е един от отборите, които са еталон в България. Срещу нас ще излезе един мобилизиран тим, записал две поредни победи, особено като се има предвид какъв треньор имат начело. Със сигурност той ще направи всичко възможно не само да запази, но и да продължи тази инерция. Нашата задача пък е да им противодействаме", сподели Томаш.

Младият специалист разкри, че все още не е ясно дали двама от основните играчи на тима Владимир Зафиров и Момчил Цветанов ще могат да вземат участие в срещата. Поради контузии и двамата пропуснаха последния мач на Верея – победата с 1:0 над Ботев, но все още има шансове да се възстановят за гостуването на „Герена”. 

#Александър Томаш #Левски #Верея #Георги Аспарухов #Герена

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"