Двете страни на порното

Двете страни на порното
Източник: www.24chasa.bg
A A+ A++ A

 

Съвременните сексолози и психолози смятат, че порноиндустрията има две страни, предаде БГНЕС.

Вредното влияние на порното може да бъде твърде сериозно на психологическо равнище. Мъжът, който се увлича от него, трудно ще вижда любимата в жената, с която има интимна връзка. Той ще вижда в нея най-вече обект за секс. А това може да разруши отношенията и да се превърне в пречка за създаването на семейство.

Момчетата, които откриват за себе си света на секса, започват да гледат порно с идеята да изучат женското тяло. Но не трябва да се увличат, защото впоследствие могат да стигнат до сериозно разочарование от себе си и психическо разстройство, ако не получават спонтанен и стремителен оргазъм.

Неувереността в себе си също тласка към по-честото гледане на порнофилми, но това не е панацея, а затваряне в собствените комплекси. Освен това младите мъже могат да си създадат мнение, че всички жени са достъпни и лесни за сексуални връзки.

Порното има и полезни страни. Ако то се гледа от двойката, това може да разшири хоризонтите на позициите и сексуалното себепознание. Това ще спомогне и за отстраняването на някои комплекси, все пак няма съвършени тела и всеки човек реагира индивидуално на ласките и любовната игра. Опитността или обратното липсата на опит влияят върху разкрепостеността в сексуалните отношения. Доверието и чувствителността един към друг ще спомогнат да се напипа начина за постигането на взаимна чувствена пълнота и максимално удоволствие. 

#мъжът #Момчетата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"