Пасажер изпадна в криза. Опита да слезе по време на полет

Пасажер изпадна в криза. Опита да слезе по време на полет
Източник: en.wikipedia.org
A A+ A++ A

 

Самолет на американската авиокомпания Alaska Airlines извърши в понеделник аварийно кацане на международното летище на Минеаполис и Сейнт Пол (щата Минесота). Причината - изпаднал в нервна криза пътник се опита да отвори вратата по време на полет. След разпит в полицията са установили, че младият мъж представлява заплаха за самия себе си, предаде БГНЕС.

Инцидентът е станал по време на полет от международното летище на Ню Йорк „Джон Ф. Кенеди” за Сиатъл (щата Вашингтон). Една от пътничките разказа, че съседът й – човек на около 20 години - се държал странно. "Той постоянно ровеше в чантата си, видях как глътна хапче", каза тя, добавяйки, че след това младият мъж заспал и се събудил, когато стюардесите започнали да сервират напитки.

"Той каза, че има нужда да отмени полета и да напусне самолета", разказва жената. Според нея екипажът е действал гладко, умело е отклонил мъжа с разговори и го изолирал от другите пътници. След кацането мъжът бил отведен в полицейското управление на летището.

От авиокомпанията уверяват, че вратата на самолета не е можело да бъде отворена по време на полет. Не е ясно дали ще има обвинения срещу мъжа. Той е приет в болница в Минесота. 

#Минеаполис #нервна криза #екипажът

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"