Нинова: Ще победим на изборите. Аз нося отговорността

Нинова: Ще победим на изборите. Аз нося отговорността
Източник: www.webcafe.bg
A A+ A++ A

 

Ние ще победим на изборите, отговорността е моя - да, ще я нося. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова след регистрацията в ЦИК на Инициативния комитет, подкрепящ кандидата за президент Румен Радев и кандидата за вицепрезидент Илияна Йотова, предаде БГНЕС.

„Скъпи мои приятели, чичо ви Ламбо е оптимист. Аз съм оптимист и тоя път ще ги победим“, каза и Стефан Данаилов. Той подчерта, че то няма как да не залагат на победа. „Тя победата трябва да се случи. Една фраза върви непрекъснато в обществото: да се смени статуквото, нещо ново. Аз твърдя, че по време на кампанията, каквато и да е – аз се надявам да бъде прилична кампания - ще се избистрят много неща. Защото нашата тенденция и нашето желание е да обиколим колкото може повече райони на страната, за да се чуе какво искат хората. Хората не искат да имат само хляб и пенсии, а искат да имат по-усмихнат по-добър живот, и най-важното – да имат по-достойно преживяване“, каза Ламбо.

Той сподели, че някои се срамуват да кажат, че са българи, което е страшно. „И в това отношение аз много вярвам на ген. Радев и на Илияна, че той иска да усети това самочувствие, което има самият той като личност, такова самочувствие да получи и България“, заяви Данаилов. 

 

#Корнелия Нинова #Румен Радев #Илияна Йотова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници