Георги Иванов: Нормално е да има колебания в отбора

Георги Иванов: Нормално е да има колебания в отбора
Източник: sportove.net
A A+ A++ A

 

Нулевото равенство със Славия разочарова треньора на Черно море Георги Иванов. Наставникът на “моряците” отчете, че резултатът е закономерен с оглед представянето на двата отбора, предаде БГНЕС.

Той имаше претенции към играта в мача на офанзивните си футболисти и похвали новия вратар Пржемисъл Коварж.

“Не ни удовлетворява равенството. Мисълта и идеята ни бяха да победим. Не успяхме да го направим. Опитахме дълбока преса, не успяхме, допускахме лесно Славия да изнася топката. Имахме ситуации от центрирания, но нямахме чисто положение. След тези три загуби е нормално да има малко колебания в отбора. Двата отбора се бориха на този тежък терен, но в крайна сметка равенството е закономерно”, отбеляза Иванов.

“Смятам, че контролирахме мача. Последният пас, последният удар ни липсваше. Имахме ситуации, които ако бяхме изиграли малко по-правилно, щяхме да спечелим. Самият отбор не играе добре във фаза атака, във фаза защита не мога да кажа, че сме играли слабо. Атакуващите футболисти не показаха това, което могат. Бакари имаше удар от вратаря, ще видим дали проблемът е сериозен. Вратарят Коварж се справи добре, но е рано още да му давам генерални оценки”, добави треньорът на Черно море. 

#Георги Иванов #моряците

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"