Моуриньо: Заря играха организирано, бяха готови да контраатакуват

Моуриньо: Заря играха организирано, бяха готови да контраатакуват
Източник: www.chernomore.bg
A A+ A++ A

 

Заря играха организирано в отбрана и ни затрудниха максимално, сподели мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо след минималната победа над украинския тим на "Олд Трафорд", предаде БГНЕС.

"Труден мач. През първото полувреме имахме шансове, но не ги използвахме, а това щеше да направи срещата друга. Заря играха организирано, повечето от играчите им бяха в своята половина, но бяха готови да контраатакуват. За една седмица претърпяхме три поражения, а сега празнуваме три победи. Аз обаче не бях притеснен от загубите, а сега няма да скачам от радост след тези победи", каза Моуриньо след двубоя.

Авторът на победния гол Златан Ибрахимович също не бе в еуфория от успеха. "Мачът не беше лесен, но създавахме положения и играхме добре. Когато не вкарваш в началото, пространствата стават все по-малко. Ние все пак победихме, а това е резултатът, който ни бе нужен след поражението от Фейенорд. Разбира се, можем да играем по-добре, очаквам повече от отбора. Трябва да продължаваме в същия дух", коментира шведът. 

#Жозе Моуриньо #Олд Трафорд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници