Дунав излиза срещу Левски в мач от Първа лига

Дунав излиза срещу Левски в мач от Първа лига
Източник: tvn.bg
A A+ A++ A

 

Дунав се изправя срещу Левски в мач от деветия кръг на Първа лига. Двубоят е по програма на 2 октомври, неделя, от 17:45 ч. на стадион „Георги Аспарухов“ в София и ще бъде излъчен в пряко предаване по „Диема спорт 2“, предаде БГНЕС.

Главен рефер на срещата ще е Таско Тасков, с помощници Димитър Стоилов и Николай Георгиев. Допълнителни асистент-съдии ще са Петър Доровски и Георги Иванов. 4-ти съдия ще е Иван Вълчев. Съдийски наблюдател ще е Мартин Богдев, а делегат на БФС - Марин Райковски.

„Този път имахме повече време за възстановяване и подготовка за мача. Тренирахме с настроение през седмицата. Пътуваме сутринта в събота за София. В 17 ч. имаме тренировка в Царско село. Срещаме Левски, а това е един от най-добрите отбори в България. Няма загуба на свой терен до момента. Все пак ще се опитаме да ги излъжем“, сподели треньорът Веселин Великов, цитиран от клубния сайт.

За доброто настроение преди отпътуването за столицата спомогна и едно радостно събитие в отбора. Васил Шопов се сдоби с дъщеричка и почерпи своите съотборници на петъчната тренировка.

Междувременно стана ясно, че Тейнур Марем вече също тренира пълноценно със своите съотборници, но едва през последните два дни. Затова той отново ще остане извън групата за мача. Всички останали футболисти на Дунав са на линия за мача с Левски. 

#Таско Тасков #Дунав #Левски #Веселин Великов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »