Цветанов: Днес не просто заявяваме кандитурата си за президент, но и заявяваме готовност да работим за България

Цветанов: Днес не просто заявяваме кандитурата си за президент, но и заявяваме готовност да работим за България
Източник: 24news.bg
A A+ A++ A

 

Нека да работим за България, нека да работим в интерес на гражданите, а двойката ни да може да каже да живее България и да знаем, че те ще могат да задоволят и най-големите претенции на избирателите, защото знаем, че ще работят в интерес на гражданите. Това заяви Цветан Цветанов по време на официалното представяне на кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ, предаде БГНЕС.

„Днешният ден е важен за ГЕРБ, за многобройните ни членове и симпатизанти, но и за всички български граждани. Днес не просто представяме кандидата си за президент на България, но и заявяваме безусловната си готовност да работим за България - фактор на стабилност, активна външна политика, повишаване на авторитета на страната, сигурна европейска граница, гарантиране на справедливост, национално единство, евроатлантическа ориентация. Толерантността и почтеността не са водещи в българския политически живот, за съжаление, но на този фон ГЕРБ успя да зададе нов тон на толерантност и парламентарна етика – да разговаряме с опозиция и с тези, които формираме мнозинство, защото на България е необходима повече от всякога сигурност”, каза Цветанов.

„Много са тези, които заявиха, че ГЕРБ обявява много късно кандидата си – ГЕРБ обявява кандидата си в началото на президентската кампания. ГЕРБ не залага на популизма, няма да работи с компромати, но трябва да сме готови, че опонентите ни ще направят точно това, защото нямат идеи, нямат политически решения и никога не са предлагали просперитета на страната, за който говорят постоянно. Всеки може да направи равносметка, благодаря Ви за това, което правите, г-н премиер от името на всички структури на ГЕРБ и на българските граждани. Те виждат как ежедневно се променя начинът на живот, има повече инвестиции и реален икономически растеж”, изтъкна Цветанов.

„Всички знаем, че решението, което взе изпълнителната комисия, не е забавено, то беше взето в подходящия момент, защото всички кандидати имат отговорност към местата, които заемат. Точно за това ГЕРБ не си позволи лукса да влиза в тази кампания прекалено рано, защото трябва сме отговорни към избирателите, а те не обичат лицемерието. Двойката ни е екип от двама души, които са се доказали. Могат да отстояват собствена позиция, да чуват различното мнение и да формира правилните решения”, добави Цветанов. 

#Цветан Цветанов #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"