ЦСКА грабна купата на волейболния "70 години волейбол в Разлог"

ЦСКА грабна купата на волейболния "70 години волейбол в Разлог"
Източник: www.struma.com
A A+ A++ A

 

ЦСКА (София) спечели юбилейния турнир за мъже в чест на 70 години волейбол в Разлог, който се проведе в местната зала „Септември“, съобщи сайтът на БФВолейбол. На финала на надпреварата воденият от Александър Попов тим надигра домакините от Пирин (Разлог) с 3:1 (25:15, 20:25, 25:19, 25:23), предаде БГНЕС.

За победителите най-резултатен бе Иван Крачев, който завърши с 20 точки (4 аса, 62 % в атака). Много добър мач отбеляза и националът Николай Николов, който се отличи с 16 точки (7 от които от блокада, 56 % в нападение).

За Пирин много добро включване направи Боян Иванов, който се появи във втората част и стана най-резултатен за тима си с 19 точки (1 ас, 2 блокади, 55 % в атака). Георги Елчинов, който във втория гейм заигра като диагонал, добави 13 (3 аса, 1 блокада, 33 % в нападение).

Марек Юнион-Ивкони (Дупница) завърши на третото място в турнира, след като надигра македонския Струмица с 3:0 (25:20, 25:21, 25:23).

Кметът на Разлог инж. Ивайло Герчев връчи Купата на победителите. За всички участници в турнира имаше и специални плакети "70 години волейбол в Разлог". Ивица Ильоски, президент на ВК Тетово връчи плакет на д-р Радко Тумбев председател на УС на ВК Пирин, по повод годишнината от създаването на отбора. Юбилейният турнир, който продължи два дни, бе финалът от мероприятията, посветени на 70-годишнината от създаването на ВК Пирин. 

#ЦСКА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници