Отборът на Славия записа трета победа в Първа лига

Отборът на Славия записа трета победа в Първа лига
Източник: sport1.bg
A A+ A++ A

 

Отборът на Славия записа третата си победа от началото на сезона в Първа лига. В мач от 9-ия кръг „белите” се наложиха като домакин с 3:1 над новака Верея, предаде БГНЕС.

Столичният тим откри резултата в своя полза още в 18-ата минута, при която Иван Милчев с ювелирно изпълнение прехвърли майсторски стража на Верея за 1:0. Три минути по-късно Божидар Васев удвои преднината „белите” с красив диагонален удар извън границата на наказателното поле.

В 25-ата минута гостите от Стара Загора намалиха чрез Сукуна, който получи отличен пас от Момчил Цветанов и от близка дистанция не сбърка за 2:1. При този резултат завърши и първата част.

След почивката домакините успяха да затвърдят успеха си с трето попадение, което отново бе дело на Божидар Васев. В 69-ата минута бившият футболист на Ботев Пловдив бе изведен очи в очи с Караджов и от малък ъгъл вкара за крайното 3:1.

С победата Славия се изкачи до десетата позиция в класирането с актив от 10 точки. След третата си поредна загуба съставът на Верея е 11-ти също с 10 пункта. 

#първа лига #Славия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »