Стоук Сити надигра Ман Юнайтед като гост на "Олд Трафорд"

Стоук Сити надигра Ман Юнайтед като гост на "Олд Трафорд"
Източник: redevils.ru
A A+ A++ A

 

Манчестър Юнайтед не успя да победи като домакин Стоук Сити в среща от 7-ия кръг на Висшата лига. По този начин „червените дяволи” развалиха 100% си актив в домакинските си мачове от първенството срещу този съперник, предаде БГНЕС.

В предишните осем двубоя на Олд Трафорд, 20-кратният шампион на Англия винаги стигаше до трите точки. В днешния ден това обаче не се случи, като за това сериозна роля имаше и стражът на гостите Лий Грант. Бившият младежки национал на Англия на няколко пъти през първата част „заключи” вратата си, спасявайки опасни удари на Златан Ибрахимович и Джеси Лингард.

След нулево равенство на полувремето, през втората част Юнайтед откри чрез резервата Антони Марсиал, който се разписа след техничен удар 69-ата минута. В 82-ата минута обаче бившият играч на Ливърпул Джо Алън възстанови равенството, след като се възползва от неубедителната изява на Давид де Хеа.

До края на мача играчите на Жозе Моуриньо опитаха да стигнат до трите точки, но без успех. Близо до гола бе Пол Погба, който засече с глава отлично центриране на Маркъс Рашфорд, но топката срещна напречната греда. 

#Стоук Сити #Манчестър Юнайтед

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници