Найджъл Фарадж съветва Търмп: Не влизай в бой с Хилари, обърни се към хората, които стоят у дома в своя хол

Найджъл Фарадж съветва Търмп: Не влизай в бой с Хилари, обърни се към хората, които стоят у дома в своя хол
www.haskovo.net
A A+ A++ A

 

Бившият лидер на Партията за независимост на Обединеното кралство (ЮКИП) Найджъл Фарадж даде на кандидата за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп няколко съвета. Те трябва да му помогнат да победи демократката Хилъри Клинтън на дебатите. Препоръките на британския политик бяха излъчени в неделя от телевизия Си Ен Ен (CNN), съобщава БГНЕС.

"Не й позволявай да те обърка. Каквито и обиди да отправя по твой адрес, игнорирай я, не се оправдавай, в това няма смисъл, за това няма време”, каза Фарадж. "Това, което трябва да правиш, Доналд, е да се обръщаш към хората, които седят у дома в своя хол, не влизай в бой с Хилари", подчерта политикът. Той потвърди, че ще бъде гост на републиканеца по време на втория дебат, който ще се проведе на 9 октомври в американския Сейнт Луис (щата Мисури).

"За мен Хилари Клинтън представлява тази политика, която през последните 20 години ни доведе до една безкрайна поредица от войни”, каза Фарадж. „Честно казано, струва ми се, че влошихме положението, а не го подобрихме. Политиката на Клинтън е изградена около големия бизнес, тя е насочена към това богатите да стават още по-богати".

Британецът отбеляза също, че на президентските избори, който са насрочени за ноември, американците ще бъдат изправени пред дилема - да запазят статуквото или да го променят. Тръмп, според него, е лидер, който е в състояние да промени ситуацията в положителна посока.

Първият от трите кръга на националните телевизионни дебати на кандидатите за президентския пост в САЩ мина на 26-ти септември.

Предаването бе гледано от около 84 милиона души, което е рекорд за телевизионна аудитория за такива събития.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"